Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is haalbaar en door naar de stemronde van Bloemenbuurt Begroot.

3 - 4 BBQ-opstellingen op Irisplein

Door: Allard van Dongen
6 februari 2021

2-3 BBQ-opstellingen met picnictafel op Irisplein. Iedereen kan daar bbq-en wanneer ze willen. Bevordert de levendigheid / integratie.

Een plek om met lekker weer met (een grotere groep) vrienden / familie (bijv. verjaardag) op Irisplein speeltuin eenvoudig te kunnen aanschuiven aan permanente 2- 4 vaste betonnen BBQ's en picnictafels.
Uiteraard voor iedere buurtbewoner, maar vooral voor appartementen met geen / kleine balkons waar men een klein feestje / gezelligheid kan organiseren. 
Vooral met lekker / warm weer als vele ouders op het plein met vele kinderen zijn, kunnen ze er ook een leuke picnic van maken ipv weer op tijd naar huis te gaan. 
Is ook goed te gebruiken voor toekomstige buurtactiviteiten. Dit bevordert ook de levendigheid en integratie en eten wordt veelal gekocht bij de lokale ondernemers.
Dit concept wordt vaak aangeboden in andere landen waar families en vrienden vaak graag samenkomen en samen koken.


Argumenten

Argumenten voor

Reageren is niet meer mogelijk

Argumenten tegen

Marian Van der ree | 6 februari 2021 19:50

Overlast qua geluid, achtergelaten afval, stank voor de direct omwonenden. Overmatige rookproductie, onveiligheid, brandgevaar, minder ruimte voor de kinderen on te spelen, ongedierte etc.
Het idee erachter is leuk, een mooie gedachte maar dit is in mijn ogen geen geschikte plek daarvoor.Loes Van veen | 24 februari 2021 09:10

Geeft een hoop overlast voor de bewoners. Denk aan vuilnis en rook. Daarnaast is het al heel druk op het plein en vrees voor overlast in de avondurenLogin om verder te gaanAnnuleren